Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/1/6/16848f8e-48bf-4a9f-a398-43fe2595f209/gerinckovacsok.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
AROMATERÁPIÁS STRESSZOLDÓ ARCMASSZÁZS | GERINCKOVÁCSOK

AROMATERÁPIÁS STRESSZOLDÓ ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs ezen típusa bármilyen masszázstípus kiegészítéseként alkalmazható, kérhető, időtartama kb. 30 perc. A legfontosabb különbség a kozmetikai arcmasszázs és a stresszoldó arcmasszázs közt az, hogy a kozmetikai arcmasszázs a célját tekintve a bőrre irányul, a letisztított, előkészített bőrbe bemasszírozzák a krémeket, géleket, stb. Itt a stresszoldás másodlagos cél, bár kétségkívül ez is nagyon kellemes tud lenni.

Az általunk kínált arcmasszázs célja a stresszoldás, relaxáció, esetleg fejfájás, migrén kezelése. Jellemzően bőrsemleges vivőanyagot használunk, itt tehát nem kozmetikai a cél. Az arc-homlok-halánték területén kívül a nyakizmok, tarkó, csuklyás izom, vállöv, dekoltázs is mélyen, intenzíven érintve vannak. Az eljárás során felhasznált illóolajokat nem a hagyományos, Nyugaton elterjedt módon alkalmazzuk.

A technika Bali-ról származó indonéz terapeutáktól származik, mely egy elképesztően hatékony, kiválóan pihentető és regeneráló, távol-keleti relaxációs rituálé.