Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/1/6/16848f8e-48bf-4a9f-a398-43fe2595f209/gerinckovacsok.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
NMPT mini tanfolyam Vésztő – 1. alkalom | GERINCKOVÁCSOK

Vésztőn, a Sinka István Művelődési Központban február 02-án, szombaton került megtartásra a kétalkalmas NMPT mini tanfolyamunk első része.


Ismertettük a Bene Máté által kidolgozott NMPT rendszerét, mely a gerincsérv és a degeneratív mozgásszervi betegségek új prevenciós útja, a helyes testtartás elsajátítása, illetve az állapotnak megfelelően összeállított mozgásrendszer. Módszerével megtanulhatóak a korrekciós gyakorlatok melyekkel kijavíthatjuk a beidegződött rossz mozgásmintát, ezáltal lehetőséget teremtünk az idegrendszernek, hogy újra helyesen tudja vezérelni, a mozgás szervrendszert valamint segítünk a helyes mozgásminta kialakításában és rögzítésében. Az elméleti információk átadása után a gyakorlatok közül a nyújtásokkal ismerkedtek meg a résztvevők.
A következő alkalommal erősítő és egyesítő elemek megtanulásával folytatjuk.
Köszönet a nem nagy létszámú, de annál lelkesebb csapatnak az aktív figyelemért, részvételért.
Jövő héten újra találkozunk! 🙂