ELSŐ KONZULTÁCIÓ (ÁLLAPOTFELMÉRÉS-KEZELÉS)

Állapotfelmérés után módszereink segítségével egyénre szabottan állítjuk össze a számodra leginkább megfelelő komplex kezelésrendszert.
Az első alkalommal mindkettőnkkel találkozol több szem többet lát alapon. Átbeszéljük veled problémáidat, átnézzük hozott leleteidet, feltérképezzük testtartásodat, mozgásmintáidat és megkapod első kezelésedet.
Igyekszünk megtalálni problémáid okát, hiszen csak a gyökeres megoldás vezethet a valódi és hosszan tartó változáshoz. GK komplex kezelésrendszerünk – személyre szabott oki megoldás – komplexitás.

60 perc 10.000 Ft

Panaszaid megszűnésével sem engedjük el kezed, a tüneti kezelések, a fájdalom csökkenése után/mellett mindennapi, otthon végezhető nyújtó-erősítő gyakorlatokat sajátíthatsz el nálunk. Ha nem vagy biztos magadban, egyéni, kiscsoportos foglalkozásainkon tornázunk veled.

 

GK KOMPLEX ALAP

GK komplex alapcsomagunk az első konzultációnk alkalmával feltérképezett probléma megoldására személyre szabottan összeállított kezelésrendszer.

60 perc – 7.000Ft

GK KOMPLEX EXTRA

GK komplex EXTRA csomag az alapcsomagunk időben bővített, 90 perces változata.

90 perc – 10.000Ft

GK KOMPLEX MINI

GK komplex minicsomagunk az alapcsomag rövidített változata.
Akkor ajánljuk ha kevés az időd, vagy már feltérképezett probléma esetén kisebb területet kezeltetnél (pl. váll, kar, láb stb…)

30 perc – 5.000Ft

RELAXÁCIÓS WELLNESS

Ha a kezelések között, vagy csak úgy teljes relaxációra vágysz, ebben a csomagban a svéd-wellness masszázs mellé aromaterápiás arcmasszázs kényeztetés is jár.
Tökéletes ÉN-idő egy órában.

60 perc – 8.000Ft