Dinamikus Rapid masszázs

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos (keleti) és modernkori (nyugati) elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, 8-10 perces energikus masszázsfajta.
Alkalmas munkahelyek, irodák dolgozóinak, egyéb rendezvények résztvevőinek általános felfrissítésére, sportesemények versenyzőinek bemelegítésére és regenerálására.

10 perc – 2.500Ft

Dinamikus Rapid Masszázs,Mi a Dinamikus Rapid Masszázs?,Rendezvény áraink:,Cégeknek,intézményeknek,Falunapokra,fesziválokra,energikus masszázs,rendezvényeken,fesztiválokon,sporteseményeken,irodákban

Bővebben

Mi a Dinamikus Rapid Masszázs?

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos (keleti) és modernkori (nyugati) elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, energikus masszázsfajta. Eredetileg a hagyományos irodai masszázs továbbfejlesztett változata volt, később azonban már a masszázsszéket leszámítva szinte semmiben nem hasonlított elődjére.

A 8-10 perces kezelés alkalmazása a minden masszázsban megszokott relaxáló-energetizáló hatás mellett egy magasabb szintű energetizáltságra, fizikális és mentális teljesítménynövelésre irányul. Ebből kifolyólag technikai rendszere és koncepciója általános preventív, vagy speciális frissítő masszázsként teszi alkalmazhatóvá. Ennek megfelelően ugyanúgy alkalmas különböző sportesemények versenyzőinek bemelegítésére és regenerálására, mint egyéb rendezvények (konferenciák, céges rendezvények, fesztiválok, stb) résztvevőinek általános frissítésére, s ez által az esemény színvonalának emelésére.

Ezen kívül megmaradt az eredeti irodai masszázs funkciója is, azaz munkahelyekre is ajánlott masszázsforma. Alapvetően felsőtestre irányuló kezelést tartalmaz, de specifikusan alsótestre is alkalmazható. Sajátságos jellemzői a ritmikusság, valamint a lendületkoordináció módszerének alkalmazása, ami rövidtávon nagymértékű izomernyedést eredményez. A Dinamikus Rapid Masszázs végzése rendkívül nagy koncentrációt igényel, mivel a megfelelő hatás eléréséhez a terapeutának egyszerre kell figyelnie a mozgására, a légzésére, a pontos technikai kivitelezésre és munkájának ritmusára.

Milyen hatással van arra, aki kapja?

Az intenzív, dinamikus sportmasszázs technikáknak, valamint az anatómiai és bioenergetikai vonalak mentén történő kezelésnek köszönhetően egy Dinamikus Rapid Masszázs foglalkozás átélőjét többnyire afféle szárnyaló érzés keríti hatalmába, és a masszázsoknál inkább megszokott relaxáció mellett érezhetően fel is töltődik energiával. A testlendülettel való koncentrált munka során sokszor úgy érzi, mintha teste, karjai, vállai könnyedebbek lennének. Az egyenletes ritmusban, precíz mozdulatokkal végzett fogások a viszonylag rövid Rapid Masszázst is egy egységes, folytonos egésszé teszi, melybe átélője gyakran annyira belelazul, hogy elveszíti időérzékét, érzékszervei kitágulnak, és belül egyfajta mély, meditatív harmóniát él meg.

Mi történik azzal, aki adja?

A Dinamikus Rapid Masszázs technikai és mozgásrendszere úgy van felépítve, hogy a masszőr felső- és alsótestének főbb izomcsoportjait egyaránt megmozgatja, miközben az ízületekről az izmokra hárítja a terhelést. Továbbá a helyes tartással, valamint a légzéssel szorosan összevont, egész testes koncentrált mozgás (Chi-kung) egyszerre tartja edzésben a testet és az elmét, erősíti az immunrendszert, növeli az életerőt, elősegíti a hatékony önkifejezést és a valódi pozitív gondolkodást. A Rapid Masszázs művelése ezért egy nagyon hatékony edzésprogram és önfejlesztő gyakorlat végzőjének, aki ezeket a hatásokat mind megtapasztalja önmagán.

Talán fájdalmas?

Fontos lehet megemlíteni a laikusok számára, hogy bár kívülről nézve úgy tűnhet, hogy a különböző karfeszítések és törzstekerések révén a Rapid Masszázs egy „fájdalmas művelet”, átélve azonban mindenki az ellenkezőjét tapasztalja. Valójában a legjobb frissítő masszázsok a jóleső és rosszul eső fájdalom határán dolgoznak. Csak néha súrolják ezt a határt – ahol a páciens izmai önkéntelenül is megfeszülnek -, s ezt érzékelve a masszőr “visszább vesz”. A Dinamikus Rapid Masszázs is ilyen, s ettől szavakkal leírhatatlanul képes ellazítani és feltölteni az embert. Ennek a precíz dinamikai kivitelezésnek köszönhetően rossz értelemben egyáltalán nem fájdalmas egyik mozdulata sem. Elég ránézni egy-egy kezelés után az alanyok arcára, vagy váltani velük pár szót ahhoz, hogy ez teljesen egyértelmű legyen.

Rendezvény áraink:

Egy nap minimum 2, maximum 6 órát dolgozunk, átlagosan  9-12.000 Ft/ óra áron attól függően, mennyi időre rendelsz meg minket.
Ezek alapján csomagajánlataink a következőek:

2 óra: 25.000 Ft /masszőr
3 óra: 35.000 Ft /masszőr
4 óra: 40.000 Ft/masszőr
5 óra: 50.000 Ft
/masszőr
6 óra: 60.000 Ft/masszőr

Az árak a kiszállási díjat és útiköltséget nem tartalmazzák.
Egy masszőr 1 óra alatt 4-5 embert képes megmasszírozni, koncepciótól és pihenőidőtől függően.

Továbbá, mivel a Dinamikus Rapid Masszázs végzése gyakorlatilag extrémsportnak minősül, ennek értelmében a több órás megrendelések esetén elengedhetetlen a megfelelő pihenőidő biztosítása.

Szintén a kellő mértékű mentális jelenlét és kipihentség biztosítása végett alap esetben 8-20 óra között lehetséges megrendelni minket. Az ezen túlnyúló időintervallum a bonyolultabb szervezés és paraméterek miatt minden esetben feláras.

Kapcsolódó híreink

Hívj most!

Kovácsné Bánki Ilona

+3630/973-2995

Hívj most!

Kovács Lajos

+36306399-7977

Ajánlataink

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet GerincKovácsok ajándékkártyával!

– Ha mozgásszervi panaszokkal küzd
– Ha úgy gondolod, hogy többet kellene törődnie magával
– Vagy csak szeretnéd ÉN-idővel megajándékozni

KERESS MINKET!

Ajándékkártyánk tartalmazza az állapotfelmérést, konzultációt és az egyénre szabott kezelést vagy masszázst.
(ízületi kimozgatás, különféle masszázsok, köpölyözés, S.I-terápia, lágylézer kezelés igény szerint)

Ár:  10.000 Ft / 50 perc 

Relaxációs wellness csomag

Ha a kezelések között, vagy csak úgy teljes relaxációra vágysz, ebben a csomagban a svéd-wellness masszázs mellé aromaterápiás arcmasszázs kényeztetés is jár.
Tökéletes ÉN-idő egy órában.

60 perc – 10.000Ft

Cégeknek, intézményeknek

  • Ha egy olyan előadást / tréninget szeretnél munkahelyeden, ami mindenkit érdekel (mert kinek ne fájna a dereka, háta) hívj minket!
  • Lepd meg dolgozóidat a helyes testtartás lehetőségével, rendeld meg NMPT szemináriumunkat!
  • Munkahelyek, irodák dolgozóinak, konferenciák, céges rendezvények résztvevőinek felfrissítésére válaszd a 8-10 perces Dinamikus Rapid masszázst!
  • Szabadtéri céges rendezvények, családi-sportnapoknak is különleges színfoltja lehet a Dinamikus Rapid masszázsunk.

Falunapokra, fesziválokra

Szabadtéri rendezvények, színesítésére kiváló lehetőség a Dinamikus Rapid masszázs. Nagy sikerét garantálják sajátságos jellemzői: hangulata, ritmikussága, lendülete.

Kezelések, masszázsok, mozgásos foglalkozások. Előadások, szemináriumok tanfolyamok. Egyéni és csoportos órák.

"Mert ép testben könnyed a mozgás"

Szolgáltatásaink

Kezelések

Ha fáj, ha megoldást keresel mozgásszervi problémádra. Kezeléseink közül 6 féle módszerünk választhatsz.

Masszázsok

9 féle masszázs - a relaxációs wellnesstől a problémamegoldó masszázsig - szerepel kínálatunkban.

Első konzultáció

Állapotfelmérés, személyre szabott kezelés. Módszereink segítségével problémádnak megfelelően állítjuk össze a számodra leginkább megfelelő kezelésrendszert.

GK csomagok

Problémának megfelelően összeállított egyénre szabott kezelések 30/50/90 percben.

Mozgás

Speciális vagy átmozgató torna?
Egyéni, csoportos, vagy családi formában?  Esetleg sport?
Nálunk mindent megtalálsz!

Ajánlataink

Kedvezmények, ajándékkártya, cégeknek-intézményeknek, relaxációs wellness csomagunk

Előadások

Előadásaink a helyes testtartás, mozgás témakörében. (pl. NMPT, FMS)

NMPT szemináriumok, tanfolyamok

Elméleti és gyakorlati oktatások.

Lépj kapcsolatba velünk!