S.I -TERÁPIA

Az S.I-terápia egy teljesen fájdalommentes, rendkívül finom japán gerinckezelés. 

A kezelés lényege, hogy a keresztcsont és a csípőcsont közötti ízület 2-3 mm-es kimozgatásával az ízület mozgásának elakadását megszüntetjük, annak blokkját feloldjuk. Így az ízületben keletkezett feszültség kioldásával csökkenhet vagy teljesen meg is szűnhet a derékfájás. Sok esetben a sérvre, isiász-ra, vagy lumbágóra utaló panaszok, fájdalmak mögött, vagy mellet az SI ízület elakadása is állhat. 

30 perc – 5.000Ft

KÖPÖLYÖZÉS

 A kezelés során vákuumot hozunk létre a köpölyben, ez szívó hatásával vérbőséget okoz az adott területen. Helyileg serkenti a vérkeringést, fokozza az anyagcserét és a kapillárisok átjárhatóságát, valamint hat az energiarendszerre is, mindezzel beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Elősegíti a szövetek, a nyirokrendszer regenerációját, segíti a felgyülemlő felesleges folyadékok eltávozását. Mindezek által a fájdalom csökkenését és a funkció javulását eredményezi.

30 perc – 3.500Ft 

SAFE LASER KEZELÉS

A lágylézereknél a lézerfény fotokémiai hatását használjuk fel a jótékony biológiai folyamatok beindításához.

A „lágylézer” az élő szervezetre „BIOSTIMULÁCIÓS” (serkentő) hatást fejt ki, a sejtek, szövetek gyorsabban képesek regenerálódni (pl. a sebgyógyulás felgyorsul). Hatására a sejtek anyagcseréje fokozódik, sőt új sejtek, szövetek és új hajszálerek is képződnek. Stimulálja az immunrendszert, valamint számos jótékony hatása van: pl. gyulladás és duzzanat csökkentő, fájdalomcsillapító, csökkenti az izomfeszülést, serkenti a test öngyógyító képességét.

Az általunk használt professzionális Safe Laser 1800 Infra, a Safe Laser által forgalmazott készülékek közül a leghatékonyabb, a kezelő felülete  ötször akkora mint az SL 500-as készüléknek. Így nagyobb dózis esetén az ízületi porcfelszínek és a porcok regenerálásra is alkalmas. 

10 perc – 1.500Ft

A KINESIO TAPE RAGASZTÁS

Célja a test természetes öngyógyítási folyamatainak a támogatása miközben mozgáskorlátozás nélkül stabilizálja az izmokat és az ízületeket. 

Többféle alkalmazási lehetőség rejlik benne: használjuk izomlazításra, aktiválásra, fájdalomcsillapításra, beszűkült mozgástartomány növelésére. A tapasz a hatékonyságát a bőr alatti szövetekre kifejtett hatásával éri el, segítségével elmozdítjuk valamilyen irányba a szöveteket, ezzel érjük el a kívánt hatást.
A könnyű, rugalmas légáteresztő Kinesio Tape kényelmesen viselhető,  a mozgást nem akadályozza, támogatja azt.

4.000Ft / testrész 

ATLANTISZI KIROPRAKTIKÁS IZMOMETRIKUS KIMOZGATÁS

Amikor kiropraktikáról beszélünk, az emberi mozgásszervek manuális kezelését (izometrikus kimozgatását) értjük alatta. Ez a módszer segíthet a mozgásszervi problémákkal, lumbágóval, derék-, nyak- és fejfájással, idegbecsípődéssel küszködőknek. Segítségével enyhíthetők, megszüntethetők a rendellenességek, tünetek. Ezen túl komoly javulás érhető el vele gerincferdülés esetén is.

 Az atlantiszi lágy csontkovácsolás egy ősi módszer, melynek az izomzatra és az ízületekre kifejtett hatása pozitívan befolyásolja a csontrendszer struktúráját, beindítja, serkenti a szervezet hatékony öngyógyító folyamatát.

 

30 perc – 5.000Ft