SVÉD-WELLNESS MASSZÁZS

A svédmasszázs a fiziológiai hatásokra épít. Az alkalmazott technikák többféle masszázs típusból lettek összerendezve egy professzionálisan felépített, élmény orientált kezeléssé. Ezt a masszázsfajtát ruhátlan felületen alkalmazzuk, a nem kezelt testrészeket letakarva,  masszázságy, vagy masszázsszék igénybevételével. A svédmasszázs fogásait (simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vibráció) ötvözzük keleti technikákból átvett elemekkel, amik rendkívül hatékonyak, kellemesek, de szembe mennek a klasszikus masszázzsal. Ezen felül a wellness kezeléseknél ezernyi olyan apró fogást, trükköt stb. alkalmazunk, ami még jobban növeli a vendég számára az élmény faktort (pl.: melegített, illatos masszázsolaj, színterápia) 

A wellness a jól-lét állapota, a testi-lelki-szellemi egyensúly megléte és fenntartása. Azt a teljeskörű harmóniát jelenti, amiben a legjobban érezzük magunkat, amiben a legjobban tudunk teljesíteni, testi, lelki és szellemi téren is.

50 perc – 6.000Ft

AROMATERÁPIÁS STRESSZOLDÓ ARCMASSZÁZS

Az arcmasszázs ezen típusa bármilyen masszázstípus kiegészítéseként alkalmazható. Célja a stresszoldás, relaxáció, esetleg fejfájás, migrén kezelése. Jellemzően bőrsemleges vivőanyagot használunk, az arc-homlok-halánték területén kívül a nyakizmok, tarkó, csuklyás izom, vállöv, dekoltázs is mélyen, intenzíven érintve vannak. Az eljárás során felhasznált illóolajokat nem a hagyományos, nyugaton elterjedt módon alkalmazzuk.

A technika Bali-ról származó indonéz terapeutáktól származik, mely egy elképesztően hatékony, kiválóan pihentető és regeneráló, távol-keleti relaxációs rituálé.

30 perc – 3.500Ft

KISMAMA MASSZÁZS

A várandósság alatt a kismama teste átalakuláson megy át, megváltozik statikája, testtartása, hormonjainak szintje is.  Lelki változások is végbe mennek, érzékenyebbé, hangulatilag labilissá válik, alvászavar is jelentkezhet. Előtérbe kerül a magzat védelme, egészsége, a változásokat a test stresszként éli meg. A masszázs segít átlendülni mindezen, hogy a babavárás minél örömtelibb legyen.

A masszázs kellemes simításokból, finom dörzsölésekből, és óvatos nyújtásokból áll, nincsenek erős, fájdalmat okozó fogások. Oldalt fekvő helyzetben, körülpárnázva történik, mindkét oldalra átfordulva. Félig ülő helyzetben fejeződik be fej és arcmasszázzsal.

50 perc – 6.000Ft

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS

Lényege a test természetes egyensúlyi állapotának visszaállítása. Speciális technikájával az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja komplex kezelést biztosítva. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A kezelésekkel remek fájdalomcsillapítás és relaxált állapot érhető el, mely a masszázs közben felszabaduló endorfinnak köszönhető. Az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével az energiaáramlás ismét beindul.

A thai masszázs a talajon elhelyezett matracon történik, könnyű, kényelmes ruhában, fekvő illetve ülő testhelyzetekben. A tradicionális thai masszázs, száraz masszázs, melyhez nem kell a ruházatot sem eltávolítani.  Az egy-másfél órás kezeléseknek a lábujjaktól a fejtetőig terjedő meghatározott koreográfiája van. A masszőrök a tenyéren és az ujjakon kívül gyakran a térdekkel, talppal és könyökkel is masszíroznak.

50 perc – 6.000Ft
90 perc – 10.000Ft

TRIGGER PONT MASSZÁZS

A trigger pont olyan borsószem vagy almamag nagyságú feszültségcsomó a vázizomban, amely nyomásra érzékeny. Ezek a pontok gyakran kisugárzó fájdalmat okoznak, így a fájdalom helye és a kiváltó ok két külön helyen van. A trigger pont területén a helyi keringés lelassul, az izomcsomó feszülése gátolja a véráramlást, így terület anyagcseréje romlik, ami tovább fokozza a feszességet. Ennek a pontnak a feszülése a kötőszöveti hálózaton keresztül okoz egy másik helyen fájdalmat. 

Hagyományos masszázs esetében előfordul, hogy a fájdalmas tünetek csak egy időre szűnnek meg, ugyanis a valódi kiváltó ok megmarad. A trigger pont terápia hatékonyabb megoldást hozhat, ugyanis a feszültség gócokat oldja fel. A görcsös csomók kilazítása, a trigger pontok lassú, fokozatos nyomásával, majd oldásával érhető el. A nyomás fájdalmas, viszont ahogy az izom lazul, oldódik, nyúlik, úgy a fájdalom is szépen lassan csökken, majd megszűnik.

30 perc – 5.000Ft

DINAMIKUS RAPID MASSZÁZS

A Dinamikus Rapid Masszázs egy masszázsszéken végzett, hagyományos (keleti) és modernkori (nyugati) elveket és technikákat saját fejlesztésű fogásokkal ötvöző, intenzív, energikus masszázsfajta. A 8-10 perces kezelés alkalmazása a minden masszázsban megszokott relaxáló-energetizáló hatás mellett egy magasabb szintű energetizáltságra, fizikális és mentális teljesítménynövelésre irányul. Sajátságos jellemzői a ritmikusság, valamint a lendületkoordináció módszerének alkalmazása, ami rövidtávon nagymértékű izomernyedést eredményez. 
Alkalmas munkahelyek, irodák dolgozóinak, egyéb rendezvények (konferenciák, céges rendezvények, fesztiválok, stb) résztvevőinek általános felfrissítésére. Továbbá különböző sportesemények versenyzőinek bemelegítésére és regenerálására.

10 perc – 2.000Ft

Rendezvény áraink:
Egy nap minimum 2, maximum 6 órát dolgozunk, 8-10.000 Ft/ óra áron attól függően, mennyi időre rendelsz meg minket.
Ezek alapján csomagajánlataink a következőek:

2 óra: 20.000 Ft /masszőr
3 óra:27.000 Ft /masszőr
4 óra: 32.000 Ft/masszőr
5 óra: 40.000 Ft
/masszőr
6 óra: 48.000 Ft/masszőr
Az árak kiszállási díjat és útiköltséget nem tartalmaznak.
Egy masszőr 1 óra alatt 4-5 embert képes megmasszírozni, koncepciótól és pihenőidőtől függően.
 

GÉPI NYIROKMASSZÁZS/HULLÁMMASSZÁZS

Számos betegség és tünet kezelésére, javítására alkalmas, enyhe, közepes és súlyos állapotokban egyaránt.
A hullámmasszázs ideje alatt hallgathatsz zenét, olvashatsz, pihenhetsz, relaxálhatsz, vagy plusz szolgáltatásként kedvezményesen kérhetsz egy aromaterápiás stresszoldó arcmasszázst is.

30 perc – 3.000Ft