Gépi nyirokmasszázs / hullámmasszázs

Számos betegség és tünet kezelésére, javítására alkalmas, enyhe, közepes és súlyos állapotokban egyaránt.
A hullámmasszázs ideje alatt hallgathatsz zenét, olvashatsz, pihenhetsz, relaxálhatsz, vagy plusz szolgáltatásként kedvezményesen kérhetsz egy aromaterápiás stresszoldó arcmasszázst is.

30 perc – 3.000Ft

Gépi nyirokmasszázs,Hullámmasszázs,alkalmazási területei,nyiroködéma,limfödéma,zsírödéma,lipödéma,narancsbőr,sport utáni izomregeneráció,Power Q-8120 nyirokmasszázs gép,24 légkamrás nadrág mandzsetta

Bővebben

A nyirokmasszázs gép, hullámmasszázs gép vagy nyomásterápiás gép megnevezések ugyanazt a készüléket jelölik – nincs különbség közöttük.

Szervezetünkben a felszaporodó salakanyagok eltávolításában fontos szerepet tölt be a nyirokrendszer. Elégtelen működése következtében romlik az érintett területeken a sejtek oxigén és tápanyagellátása, amely számtalan esztétikai és egészségügyi problémát okoz. A törzsön és a végtagokon víz, nyiroknedv halmozódhat fel, ami körfogatnövekedést a bőr minőségének romlását, valamint cellulitisz tüneteinek megjelenését eredményezi.

A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A hullámmasszázs segítségével intenzívebbé tehetjük a szövetek között felhalmozódó, felesleges nyirokfolyadék és salakanyagok nyirokrendszeren keresztül történő eltávolítását. Hatására javul a nyirokkeringés, kiürül az ödéma, az ismételt kezelések hatására javul a narancsbőr.

Már az első kezelést követően kellemes meglepetéssel tapasztalhatjuk, hogy lábaink könnyebbek. A kezelések hatására csökkenhet a comb, a fenék, a derék körfogata, a bőr szebb lesz, a narancsbőr pedig kezd eltűnni, a nyirokkeringés ideális állapotú lesz.

Gépi nyirokmasszázs,Hullámmasszázs,alkalmazási területei,nyiroködéma,limfödéma,zsírödéma,lipödéma,narancsbőr,sport utáni izomregeneráció,Power Q-8120 nyirokmasszázs gép,24 légkamrás nadrág mandzsetta

A gépi nyirokmasszázs alkalmazási területei:

Számos betegség és tünet kezelésére, javítására alkalmas, enyhe, közepes és súlyos állapotokban egyaránt.

 • Kiváló a nyiroködéma (limfödéma) és a zsírödéma (lipödéma) kezelésésre
 • A karokat és lábakat érintő ödémáknál
 • Optimális az emlőeltávolítás (masztektomia) utáni karduzzanat esetén
 • Hatékonyan szüntethető meg vele a visszérbetegség által keltett nehézláb érzés és feszülő fájdalom
 • Segít a meggyengült immunrendszer helyreállításában
 • Rossz alvás, fokozott stressznek való kitettség esetén segít az ellazulásban
 • Folyamatban lévő kúrák tökéletes kiegészítéseként képes harmadával megnövelni azok hatékonyságát (zsírbontó, alakformáló, salaktalanító, méregtelenítő)
 • Fokozza az elégtelen bélfunkciókat (székrekedés esetén)
 • Terhességi visszérbetegségben is alkalmazható a lábdagadás csökkentésére
 • Trombózis utáni állapot kezelésére (az akut szakasz lezajlása után 3 hónappal)
 • Reverz (felülről lefele irányú) programja segítségével kezelhetőek az érszűkületes panaszok, javítható a láb mikrokeringése, késleltethető vagy elkerülhető az amputáció. Diabeteses láb esetén is alkalmazható
 • Végtag bénulás, csökkent mozgásképesség esetén rendszeresen alkalmazva serkenti a vérkeringést és segít megelőzni a trombózis kialakulást
 • Narancsbőr tünet csökkentése (láb és törzs mandzsettákkal)
 • Sport utáni izomregeneráció javítása – serkenti a metabolitok kiürítését és gyorsítja a regenerációt
 • Relaxáló, kellemes masszázst biztosít a fáradt testnek. Felfrissít, nyugtat

Hogyan zajlik nálunk a hullámmasszázs kezelés?

A kezelés fekvő helyzetben történik, rád helyezem a speciális kompressziós mandzsettát, beállítom a számodra megfelelő programot és időt a gépen, majd elindítom azt. A hullámmasszázs során váltakozó erősségű, periodikus nyomáshullámot generálunk, a légkamrák hol megtelnek, hol pedig kiáramlik belőlük a levegő, így létrejön egy úgynevezett szorítóhullám. Ezáltal a megfelelő irányba stimuláljuk a nyirokhálózatot, így tisztítva a nyirokereket.

A masszázs a nyirokrendszer pangó részeinél segít megszabadulni a felesleges nyirok folyadéktól, zsírtól, amelyek a nyirokcsomók segítségével természetes módon ürülnek ki a szervezetből.

A hullámmasszázs ideje alatt hallgathatsz zenét, olvashatsz, pihenhetsz, relaxálhatsz, vagy plusz szolgáltatásként kedvezményesen kérhetsz egy aromaterápiás stresszoldó arcmasszázst is. Bármelyiket választod a közeledben leszek. Amennyiben a kompressziós nyomást túl erősnek érzed, állítok rajta, vagy ha egyéb kellemetlenséget tapasztalnál, rögtön a segítségedre leszek.

Kezelési idő: 25-30 perc

Ellenjavallatok: vese- és szívelégtelenség, kezeletlen magas vérnyomás, trombózis veszélye, láz, fertőző, gyulladásos betegségek, friss varratok, sebek megléte

Amivel mi dolgozunk:

Gépi nyirokmasszázs,Hullámmasszázs,alkalmazási területei,nyiroködéma,limfödéma,zsírödéma,lipödéma,narancsbőr,sport utáni izomregeneráció,Power Q-8120 nyirokmasszázs gép,24 légkamrás nadrág mandzsetta

Power Q-8120 nyirokmasszázs gép

Magas tudásszintű, 24 légkamrás   nyirokmasszázs gép. Egyidejűleg 1db 24 légkamrás nadrág vagy 2db 12 légkamrás kar, láb, törzs mandzsettákat kezel, a fent említett alkalmazási területek mindegyikében kiválóan használható.

Gépi nyirokmasszázs,Hullámmasszázs,alkalmazási területei,nyiroködéma,limfödéma,zsírödéma,lipödéma,narancsbőr,sport utáni izomregeneráció,Power Q-8120 nyirokmasszázs gép,24 légkamrás nadrág mandzsetta

24 légkamrás nadrág mandzsetta

A nadrág mandzsetta bővítőket is tartalmaz, melyekkel akár 164cm-es (!!) derékbőségre is bővíthető a méret. Kisebb testméret esetén több sorban elhelyezett zippzárakkal lehet “szűkíteni”.

Hívj most!

Kovácsné Bánki Ilona

+3630/973-2995

Ajánlataink

Ajándékkártya

Lepd meg szeretteidet GerincKovácsok ajándékkártyával!

– Ha mozgásszervi panaszokkal küzd
– Ha úgy gondolod, hogy többet kellene törődnie magával
– Vagy csak szeretnéd ÉN-idővel megajándékozni

KERESS MINKET!

Ajándékkártyánk tartalmazza az állapotfelmérést, konzultációt és az egyénre szabott kezelést vagy masszázst.
(ízületi kimozgatás, különféle masszázsok, köpölyözés, S.I-terápia, lágylézer kezelés igény szerint)

Ár:  10.000 Ft / 50 perc 

Relaxációs wellness csomag

Ha a kezelések között, vagy csak úgy teljes relaxációra vágysz, ebben a csomagban a svéd-wellness masszázs mellé aromaterápiás arcmasszázs kényeztetés is jár.
Tökéletes ÉN-idő egy órában.

60 perc – 10.000Ft

Cégeknek, intézményeknek

 • Ha egy olyan előadást / tréninget szeretnél munkahelyeden, ami mindenkit érdekel (mert kinek ne fájna a dereka, háta) hívj minket!
 • Lepd meg dolgozóidat a helyes testtartás lehetőségével, rendeld meg NMPT szemináriumunkat!
 • Munkahelyek, irodák dolgozóinak, konferenciák, céges rendezvények résztvevőinek felfrissítésére válaszd a 8-10 perces Dinamikus Rapid masszázst!
 • Szabadtéri céges rendezvények, családi-sportnapoknak is különleges színfoltja lehet a Dinamikus Rapid masszázsunk.

Falunapokra, fesziválokra

Szabadtéri rendezvények, színesítésére kiváló lehetőség a Dinamikus Rapid masszázs. Nagy sikerét garantálják sajátságos jellemzői: hangulata, ritmikussága, lendülete.

Kezelések, masszázsok, mozgásos foglalkozások. Előadások, szemináriumok tanfolyamok. Egyéni és csoportos órák.

"Mert ép testben könnyed a mozgás"

Szolgáltatásaink

Kezelések

Ha fáj, ha megoldást keresel mozgásszervi problémádra. Kezeléseink közül 6 féle módszerünk választhatsz.

Masszázsok

9 féle masszázs - a relaxációs wellnesstől a problémamegoldó masszázsig - szerepel kínálatunkban.

Első konzultáció

Állapotfelmérés, személyre szabott kezelés. Módszereink segítségével problémádnak megfelelően állítjuk össze a számodra leginkább megfelelő kezelésrendszert.

GK csomagok

Problémának megfelelően összeállított egyénre szabott kezelések 30/50/90 percben.

Mozgás

Speciális vagy átmozgató torna?
Egyéni, csoportos, vagy családi formában?  Esetleg sport?
Nálunk mindent megtalálsz!

Ajánlataink

Kedvezmények, ajándékkártya, cégeknek-intézményeknek, relaxációs wellness csomagunk

Előadások

Előadásaink a helyes testtartás, mozgás témakörében. (pl. NMPT, FMS)

NMPT szemináriumok, tanfolyamok

Elméleti és gyakorlati oktatások.

Lépj kapcsolatba velünk!