KOVÁCSNÉ BÁNKI ILONA

  Ápolónőként kezdtem segítő tevékenységemet. Az egészségügy több területén szereztem tapasztalatot, (pszichiátria, gyermek és felnőtt körzeti rendelő, és hivatásos szakápolói szolgálat) melyet a mai napig kamatoztatok.
Az egészségügyi rendszert hátam mögött hagyva kerültem kapcsolatba az alternatív mozgásterápiával, a Bene Máté gerincakadémián elvégeztem a gerinc fitnessterápiája- majd az NMPT (Természetes Mozgásminta Tréning) Instruktori képzést, én is NMPT Instruktor lettem. Gerinctorna foglalkozásokkal folytattam a „segítést”.
 Ezekre az alapokra épültek rá az SI-terápia, a köpölyözés és a különféle masszázs technikák (svéd-wellness masszázs, aromaterápiás stresszoldó arcmasszázs, kismamamasszázs).
 A Rapid Massage Service-nek köszönhetően a Dinamikus Rapid Masszázs, az Inazás és Fascia terápia alapjai és a Fascia-Lendület-Kimozgatások-Akupontok képzés is bekerült a repertoáromba.
Jelenleg természetgyógyászatot tanulok.

Igyekszem a mozgásszervi panaszokkal hozzám fordulókat különféle módszerekkel segíteni, a tüneti kezelésen túl a problémák okát feltérképezni.
A manuális kezeléseken túl egyéni és csoportos tornákat tartok, így tudok komplexen segíteni, és tartós hatást elérni.

A testen túl a lélek lazítása is nagyon fontos, szívesen beszélgetek, „lelkizek” a vendégeimmel, természetesen csak ha erre partnerre és igényre találok. Mindezek mellett spirituális segítségem is van, Reiki energiát használok.
Szeghalmon tevékenykedek, de időnként a Szabolcs megyei Nagykállóban és természetesen fesztiválokon is elérhető vagyok.

e-mail: ilonabanki75@gmail.com
tel: +3630/973-2995
Facebook: https://www.facebook.com/ilona.kovacsnebanki

Végzettségek, tanulmányok:

NMPT Instruktor
Általános ápoló- általános asszisztens
Szakápoló
Hivatásos szakápoló
S.I-Terápia képzés
Masszőr:
Svéd-wellness masszázs
Aromaterápiás stresszoldó arcmasszázs
Kismama masszázs
Köpölyözés
Dinamikus Rapid Massage képzés
Inazás és Fascia terápia alapjai
Fascia+Lendület+Kimozgatások+Akupontok
VertebraX
Bene Gerincakadémia: a gerinc fitnessterápiája workshop