Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/1/6/16848f8e-48bf-4a9f-a398-43fe2595f209/gerinckovacsok.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
ATLANTISZI KIROPRAKTIKÁS IZMOMETRIKUS KIMOZGATÁS | GERINCKOVÁCSOK

ATLANTISZI KIROPRAKTIKÁS IZMOMETRIKUS KIMOZGATÁS

A kiropraktika kifejezés két görög eredetű szó összetételéből ered: cheiro (kéz) és praxis (praktizálni – gyakorlatot folytatni). A kiropraktika bizonyított hatásait Nyugat-Európában és a tengerentúlon már több, mint 100 éve elismert, bevált és gyakorlott gyógymódként tartják számon. Amikor kiropraktikáról beszélünk, az emberi mozgásszervek manuális kezelését (izometrikus kimozgatását) értjük alatta. Segítségével enyhíthetők, megszüntethetők a fenti rendellenességek, tünetek.

Atlantiszi kiropraktikás izometrikus kimozgatás (atlantiszi lágy csontkovácsolás) egy ősi módszer, melynek az izomzatra és az ízületekre kifejtett hatása pozitívan befolyásolja a csontrendszer struktúráját, beindítja, serkenti a szervezet hatékony öngyógyító folyamatát.

Ez a módszer segíthet a mozgásszervi problémákkal, lumbágóval, derék-, nyak- és fejfájással, idegbecsípődéssel küszködőknek. Ezen túl komoly javulás érhető el vele gerincferdülés esetén is.