Igényes környezetben, a természet lágy ölén a Gödöllői arborétumban kapott helyet, 2023. május 27-én a SANSAT nappali bulija. Volt itt Sziszi jóga és meditáció, a szervezők által gondosan válogatott fellépők, DJ-k, tánc, fergeteges buli, piknikezés, tollasozás és sokan ellátogattak sátrunkhoz is egy kellően lelazító és egyszerre felpörgető dinamikus rapid masszázsért.

A SANTSAT folyamatosan tartja magát fontos filozófiájához, a Peak Theory-hoz, vagyis, hogy a bulit a hangulat tetőpontján kell lezárni, így mindenki a jó élményt viszi haza. A fesztivál ugyanis mindig a tetőfokán 23-órakor véget ér.
A mi munkaidőnk szintén a tetőfokon, a megrendelés szerint megbeszélt időpontban, 19-órakor ért véget.

A Rapid Massage Services csapattagjai egész nyáron megtalálhatóak lesznek különféle bel- és kültéri rendezvényeken, fesztiválokon.

Velünk legközelebb június 20-26. között a Balatonon Siófok-Sóstón, az Everness fesztiválon találkozhattok, de ott leszünk a Gyenesdiási Bornapokon, majd a Fafaragó napokon is.
Viszont, ha nem vagy egy „fesztiválozós típus” megrendelheted a Dinamikus Rapid Masszázst rendezvényekre, munkahelyekre is!

Fedezd fel ezt a feledhetetlen érzést!