Lezárult a Gerincterápia Complex Spine Method ® szakmai képzés a Kirocentrumban, Budapesten.

A teljes tanfolyamot az oktatók, Ernő és Tamás tudásának és felkészültségének köszönhetően maximálisan a szakmaiság és a gyakorlatiasság jellemezte. Az elméleti, anatómiai háttér elsajátításához részletes leírásokkal, képekkel gazdagon illusztrált jegyzetet, tananyagot kaptunk. Megtanultuk milyen fogásokkal, kimozgatási módszerekkel tudjuk a csigolyák és más ízületek funkcionális ízületi blokkjait oldani.

Két fantasztikus embert ismerhettünk meg az oktatók személyében, így nekik és a tanfolyamon résztvevő kollégáknak is köszönhetően családias hangulatban gyorsan röppentek tova ezek a hétvégék.
Összességében egy emelt szintű manuálterápiás tanfolyamon vehettünk részt, ahol a kiropraktika, az oszteopátia sokféle diagnosztikai módszerét, tesztjeit, elméleti hátterét és a gyakorlatban alkalmazható fogásaikat sajátíthattuk el.

Gerinc eredetű panaszaid esetén neked is megoldást jelenthet a GERINCTERÁPIA® módszere.
Időpontfoglalás: Kovács Lajos +3630/3997977

A GERINCTERÁPIA® módszeréről:
A Gerincterápia-Complex Spine Method ® több mint csontkovácsolás, az alternatív gyógyászat különböző szakterületeinek többféle gyógymódját és kezelés típusait foglalja magában, ezeket komplex módon alkalmazva.

Módszere a mozgásszervrendszer működészavaraival, betegségeivel, főleg a gerinc eredetű panaszok kezelésével foglalkozik – kizárólag alternatív módszerek és gyógymódok felhasználásával.

Alkalmazásakor többféle masszázstechnikát, trigger és tenderpont kezeléseket, aktív és passzív izomnyújtásokat, mobilizációs technikákat, ízületkorrekciós műfogásokat használunk.