A Dinamikus Rapid Masszázs kiválóan alkalmas rendezvényeken, fesztiválokon való lelazulásra és felfrissülésre. Mivel az idei fesztivál szezon véget ért, az elmúlt hétvégén a Rapid Massage Service egy elvonulós, csapatépítő, szezonzáró hétvégét szervezett. De ne csüggedjetek, zárt térben, irodákban, rendezvényeken még találkozhattok velünk. 😊

Egy varázslatos helyszínen, Budakeszin, egy erdő közepén az Elf Playgroundon találkoztunk. Csodálatos környezet, egy gyönyörű ház készségfejlesztő akadálypályákkal – rendezvénysátorral, és kedves házigazdák fogadtak minket.

Az egész program a lazulás szellemében telt, erdei sétával, madarakat, erdőt hallgatva, egymás masszírozásával, nagy nevetésekkel. Vezetőnk Nagy Sanka esténként egy-egy kiadós bográcsos vacsorával táplált minket. 😀 A napokat tábortűz körüli beszélgetésekkel, közös jammelésekkel zártuk.

A szombatra meghirdetett nyílt napon vendégeket fogadtunk, ahol egy rendhagyó Rapid edzés keretein belül közösen gyakoroltunk, válaszoltunk a kérdésekre.

Fantasztikus lezárása volt ez a szabadtéri Rapid szezonnak, mindent köszönünk!