Március 02-03-án ismét Budapesten jártunk a Kirocentrumban, ahol tovább folytatódott a Yumeiho masszázs képzésünk.

2. dan (Shokyu nidan yumeihoshi) – kezdő 2. szint.
Az 1-es szinten megszerzett tudás finomítása és bővítése. A Yumeiho® elméletének részletes ismerete, anamnézis felvétel, az abszolút és relatív kontraindikációk ismerete.
Gyakorlatban: már a fogások és mozdulatok precíz, pontos végrehajtása, a masszázs ritmusa, sebessége és erejének begyakorlása.
Az ízületi korrekcióra alkalmas fogások 75%-a és mozdulatok biztonságos végrehajtása.

A Yumeiho® technika eltér szinte minden más masszázstechnikától.
Más fogásnemeket használ, más irányokban dolgozik, akár a nyugati, akár a keleti típusú massszázsokat vesszük alapul. A Saionji Masayuki által kialakított és összehangolt mozgássorok, a nyomó, gyúró, görgető, a pontnyomásos masszázselemek olyan összhangban kerülnek alkalmazásra, mely lehetővé teszi lényegesen több mozgásszervi betegségben való alkalmazását, mint más masszázsok.

Komplex, jól kidolgozott és több mint 30 éve világszerte sikeresen alkalmazott technika.
Kiválóan alkalmazható más tanult módszerek kiegészítésére fogásaival a mélyebben fekvő izomcsoportok is elérhetőek, és hatékonyan kezelhetőek.

Meghatározott fogástípusaival, mozdulatsoraival már az alapszint (I.-II. szint) elsajátítása után is eredményesen alkalmazható masszázsforma.
Az ízületkorrekciós technikákkal korrigálhatók az ízületek hibás működései, elakadásai, helyreállítható a test szimmetriája.