Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/1/6/16848f8e-48bf-4a9f-a398-43fe2595f209/gerinckovacsok.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
NMPT – Gerinc szeminárium 2018.09.15. | GERINCKOVÁCSOK

A meghirdetés után pillanatok alatt betelt a mostani NMPT szemináriumunk létszáma is.

Foto album

Az ülőmunka, a mozgásszegény életmód, és a rossz testtartás hatására igen gyakoriak az időszakos vagy állandósult deréktáji, háti vagy nyaki fájdalmak. Erre kínál megoldást Bene Máté gerincprevenciós rendszere. A résztvevők összefüggéseiben megismerhették a gerinc anatómiáját, működését, valamint a helyes testtartás és mozgás, fontosságát.
Az elméleti és gyakorlati alapok megismerése és elsajátítása után lehetőség nyílik a beidegződött rossz tartásminták felülírására, az ízületek védelmére, a mozgásrendszer egészségének megőrzésére, visszaállítására. Ezzel megelőzhetők, csökkenthetők, akár megszüntethetők a mára már szinte minden generációban előforduló civilizációs mozgásszervi panaszok.
Ha felkeltettük érdeklődésedet és élni szeretnél te is a lehetőséggel, figyeld weboldalunkat és Facebook oldalunkat ( https://www.facebook.com/Senshieletmod/
Itt értesülhetsz folyamatosan induló szemináriumainkról, programjainkról. Szeretettel várunk a számodra megfelelő időpontban, foglalkozáson.