Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /data/1/6/16848f8e-48bf-4a9f-a398-43fe2595f209/gerinckovacsok.hu/web/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
NMPT – Gerinc szeminárium 2018.09.29. | GERINCKOVÁCSOK

2018.09.29-én Szeghalmon tartottunk NMPT szemináriumot.

A bő egy óra elméleti rész után a gyakorlatok megismerése következett, melyben a résztvevők elsajátíthatták a hibás mozgásminták felülírását segítő gyakorlatokat.

Foto album

Megtalálhattak olyan izmokat, kötőszöveti elemeket, melyeket sajnos a mindennapi életünk során nem igazán használunk, pedig a helyes testtartás kialakításában nagyon fontos szerepet játszanak.

Ha az NMPT szemináriumon részt vettél és úgy érzed, nem találod a megfelelő mozdulatot, vagy kontroll mellett szeretnél rendszeresen gyakorolni, van egy jó hírünk! 🙂 
Hamarosan indulnak csoportos NMPT foglalkozásaink a szemináriumot végzettek számára Szeghalmon! Délelőtti és délutáni alkalmat is tervezünk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő időpontot.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket! 🙂

Ettől függetlenül igény esetén egyéni foglalkozásra is van lehetőség, aminek a csoportos foglalkozástól eltérően nem előfeltétele az NMPT szemináriumon való részvétel.

Ui: Ha felkeltettük az érdeklődésedet, nem maradtál le semmiről!
2018.10.20-án ismét szeminárium 15 órától Szeghalmon.  😉